Skip to main content

Çalıştığımız Markalar

Hizmetlerimiz

Yapay Zeka

Yapay Zeka, iş dünyasını dönüştürme potansiyeline sahip güçlü bir teknolojidir. Yapay Zekayı etkin bir şekilde kullanan kuruluşlar, önemli bir rekabet avantajı elde edecekler. Yapay Zeka, verimlilik artışı, maliyetlerin düşmesi müşteri memnuniyetinin artması, rekabet gücünün artması, yeni iş fırsatları yaratmada dünyanın aradığı "next big thing"dir. Bu trendi geç kalmadan yakalamak için Türkiye'de bu alanda en yetkin insan kaynağına sahip InforA'nın kapısını çalmanız yeterli.

Veri Analitiği Danışmanlığı

InforA olarak müşterilerimize, en iyi ve en güncel veri odaklı çözümlere sahip olabilmeleri için veri analitiği danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. İş hedeflerinizi anladıktan sonra, şirketiniz için en uygun veri analitiği çözümünü bulma yolunda sizinle aynı adımları atıyoruz.

Veri Analitiği Eğitimi ve Gelişimi

Veri analitiği eğitim danışmanlığı hizmetlerimiz aracılığıyla işletmenizin veri analizi kapasitesini geliştirmenize destek sağlıyoruz. Infora olarak, yeni işe giren çalışanınızdan CEO seviyesine kadar her seviyedeki çalışanınıza özel sunduğumuz eğitim desteği ile veri analitiği konusunda sürekli eğitim ve gelişim fırsatları sunuyoruz. Bu, şirket içindeki personelinizin veri analitiği becerilerini geliştirmelerine ve veriye dayalı çok daha iyi kararlar almalarına imkan tanıyacaktır.

Veri Stratejisi Geliştirme

InforA olarak işletmenizin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun özel bir veri stratejisi oluşturmanızı sağlarız. Bu strateji ile hangi verilerin toplanacağını, verilerin nasıl depolanacağını, işleneceğini ve nasıl kullanılacağını birlikte planlarız.

Veri Madenciliği ve Modelleme

InforA olarak veri madenciliği ve makine öğrenimi tekniklerini kullanarak, müşterilerimizin verileriyle gelecekteki eğilimleri ve davranışları tahmin etmelerine yardımcı olarak geleceğe dair kararlarını optimize etmelerine imkan tanırız.

Veri Kalitesi İyileştirme

Verilerinizin temizlenmesi, düzeltilmesi ve standartlaştırılması için rehberlik ederiz. Bu, veri hatalarının azaltılmasını ve daha güvenilir sonuçların elde edilmesini sağlarken veriden değer üretme yolunda en önemli adımlardan birini çok daha sağlam atmanızı sağlar.

İş Zekası, Raporlama ve Veri Entegrasyonu

InforA olarak farklı veri kaynaklarından gelen verileri birleştirip entegre etmek için sizlere yardımcı oluruz. İş zekası platformları oluşturarak iş içi bilgilerin daha etkili bir şekilde kullanılmasına destek veririz. Bu sayede işletmenizde olan biten her işten çok daha erken haberdar olur, önlemlerinizi proaktif bir yaklaşımla alabilirsiniz.

Müşterilerimize, mevcut verileri derinlemesine analiz etmeleri ve bu verilerden anlamlı bilgiler elde etmeleri konusunda da rehberlik ederiz. Ayrıca, özel raporlar ve görselleştirmeler oluşturarak verilerin daha anlaşılır ve bilgilendirici hale getirilmesine yardımcı oluruz.

Özel Veri Çözümleri Geliştirme ve Proje Yönetimi

Müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun özel yazılımlar veya uygulamalar oluşturarak iş süreçlerini iyileştirme veya özel ihtiyaçlara yanıt verme amaçlı özel veri analitiği çözümleri geliştirmelerinde destek oluruz.

Büyük veri analitiği projelerinin başlatılmasına, yönetilmesine ve başarıyla tamamlanmasına, projelerin bütçe ve zaman çerçevelerine uygun bir şekilde istenen hedefe uygun şekilde yürütülmesine yardımcı oluruz.

Yenilik ve Trend Takibi

InforA olarak veri analitiği alanındaki yeni teknolojileri ve eğilimleri izleyerek müşterilerimize bu yenilikleri nasıl kullanabilecekleri konusunda rehberlik ederiz. Bu, işletmelerin rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olacağı gibi fırsatların kaçırılmadan yakalanması için de hayati önem taşır.

InforA, temel ve gelişmiş Doğal Dil İşleme çözümlerine dair derinlemesine bir anlayışa sahiptir

Artık, her şey iş ve kişi katmanında toplanan ham verilere dayanıyor ve bu veriler veri analitiği yöntemleriyle mevcut iş yapış şeklinizin devrim niteliğinde derin analizlerle yönlendirilmesine yardımcı oluyor.